SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Kuyumcu İlkokulu

Kuyumcu İlkokulu

Kuyumcu Mahallesi Merkez Mevkii Vezirköprü/SAMSUN
Vizyon
Misyonumuzdaki kriterlere bağlı kalarak eğitim-öğretim kalitesini yüksek tutan, hem bilimsel hem de sosyal yönden hızla gelişen, yüksek ahlaki değerleri olan, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olabilmektir.
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve objektif bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal-duyusal-zihinsel yönden sağlıklı yetişebilmeleri için her türlü imkânı hazırlamak ve sağlamaktır. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “Çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmak.” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen, ana dilinden hariç yabancı bir dilin gerekliliğini bilen, en önemlisi iyi bir insan ve buna bağlı iyi bir toplum yetiştirebilmektir.
Öğretim Şekli :Normal - Tam Gün
Soba
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım özel araçlarla yapılmaktadır.Günlük ulaşım imkanı yoktur.
Vezirköprü´ye 23 km uzaklıktadır.
23 km.